Jolanda Moesie loopt de 4 mijl van Assen voor OxalisDeppei4Kids

LEES HIER HAAR VERHAAL:
Wat een dag! Om 11 uur al aanwezig, shirt en startnummer Manoah halen. Naar winkelcentrum gelopen. Wachten op Mirjam, Manoah en Maël. En op Marleen maar die speelde taxi, want ziek... op naar het park, Manoah zijn 4 mijl shirt aan. Na een tijdje begon de kidsrun. Uitgelopen en Manoah kreeg zijn medaille! Nog even wat drinken, banaan eten en weer terug naar winkelcentrum. Daarna ik terug gelopen, naar de auto. Koeltasje mee, dus even een ei en banaan eten. Naar de verzamelplek en met clinicgroep de warming up gedaan. Al waren we best al warm. Toen was het wachten. Om 2 uur begon het. Dat wil zeggen het eerste vak. Daarna Om de minuut weer een vak. Ging op startnummer.  Na kleine 10 minuten mochten wij starten. Eerst spotte ik Charles en Patrick. Even later Bart en Didi. Verstand op 0 en lopen. Maar oei, oei wat was het warm! Na 3.2 km, de helft stond water en natte sponzen. Al hardlopend paar slokjes en spons uit geknepen. De laatste anderhalve km was zwaar. Maar hele parcour gerend, kwamen best nog wat achter mij aan. Dus niet laatste Gelske! Bij de finish stonden Bart, Didi, Charles en Patrick. Ik was echt even helemaal op! Water en banaan gehaald. Ondertussen kwam mijn tante er nog aan. Ze had mij onderweg geroepen, maar ja... dat verstand dat op 0 stond hé? Ik kreeg 3 bossen bloemen. Moet heel eerlijk zeggen dat mijn verstand toen nog niet veel beter was, ben kwijt van wie ik ze nu kreeg... Samen met Patrick en Charles naar auto gelopen. Ik heb een houten kaart laten maken, hoop dat die een mooi plekje krijgt in het honk. Bedrag was 476,50. Maar nog paar donaties binnen gekomen en ik vul laatste aan tot 500 euro. Mooi bedrag, hartelijk dank! Foto's gemaakt, kijk eens hoe mooi Didi en ik erop staan! Daarna een dikke knuffel en ik naar de groep van de clinics. We konden van Univé onze naam en tijd in medaille laten graveren, dat gedaan. Nog wat gedronken en poffertjes gegeten. Daarna naar huis gegaan. Ben echt moe, morgen lekker niets, geen training. Bijkomen van dit avontuur, want dat was het! 


Jolanda nogmaals dank je wel namens alle members en support van OD4K

Moeder en zoon uit Heerenveen

zaterdag 15 juli hebben we gereden voor moeder B en haar zoon J.
er werd verzameld in Heerenveen om daarna moeder en zoon op te halen en met een prachtige route gemaakt door onze vervangende roadcaptain gingen we onderweg naar Burgum om te pauzeren met een natje en droogje bij de Motor Beleving Burgum.
Daarna al rijdend en afscheid nemend door de hoofdstraat van het evenement werd er retour richting huis gereden, daar mochten we onze passagiers met een brede glimlach van oor tot oor afzetten waarna wij met elkaar nog afsluitend wat hebben gedronken.

Free bikers Garnwerd

Free bikers Garnwerd organiseren zaterdag 8 juli trike-ritjes van 12:00 - 17:00 uur

Zomermarkt 21 juni

Vandaag waren we uitgenodigd om op de zomermarkt te staan op de school van Lisette. We werden goed verzorgd met eten en veel drinken, want het was behoorlijk warm! We waren er met met enkele motoren en een trike, en veel kinderen (en volwassenen) zijn blij gemaakt met een paar rondjes. Bedankt allemaal voor de hulp en gezelligheid! 


Open rit aangevraagd door onze vriend Hendri

We hebben 18 juni gereden voor een gezin uit Rotsterhaule, een mooi rit door Friesland met een pauze voor een hapje en drankje bij het Koepelbos